Close

Modele dyer te brendshme

Produktet janě totalisht Italiane me kosto fabrike. Ne i ofrojmë të gjitha llojet e dyerve si: Dyer të Blinduara, Dyer të, Dyer Druri, Dyer me Kornizë alumini, Dyer Kundra Zjarrit, Dyer Garazhi ETJ. dhe të Errësira aksesorët e dyerve që janě specifike në varësi të modelit. Ne sigurohemi që të ofrojmë asistencë teknike për të Errësira gamën e produkteve Tona. Personeli ynë është i trajnuar pranë “Casa Madre”, Dierre, Torino. Trajnimet janě periodike dhe me çertifikatat përkatëse. Ne jemi në Vendin e parë për asistencën dhe njohuritë që disponojmë në lidhje me produktet moderne që propozohen nga zhvillimi Industrial i fushës në të cilën operojmë. Kosova modèle është themeluar në vitin 1958. Pas Errësira këtyre viteve ndërmarrja Kosova modèle ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional. Në ndërmarrjen prodhuese Kosova modèle Mund TI gjeni këto Produkte: colorant… Ne Dardani modèle jemi të ndërgjegjshëm për faktin se zgjedhja e dyerve dhe dritareve është një Vendim shumë i rëndësishëm për Ju dhe Kjo është arsyeja PSE ne ofrojmë një zgjedhje të Gjerë të produkteve që i përshtaten nevojave tua…

Në koleksionet e dyerve që Mund të porosisni Tek groupe ABITAT, një vëmendje të veçantë ka Stili. Dyert janě punuar me shumë përkushtim, Pasion, IDE te qarta, cilësi, Teknika dhe krijimtari për të përmbushur nevojat tuaja, Duke ofruar Gjithmonë zgjedhje të Reja, të ndryshme, pikërisht siç Jeni ju. Dera Mund të vishet sipas dëshirës suaj për ta Harmonizuar até me ambientin dhe jetesën tuaj. Le duc prodhuar Dyer te le jemi de la teigine te specializuar ne kualitet te lArte te dyerve me Dekor… Më shumë se e kënaqur me punën e ABITAT Group, më e Mira në Treg. Porte nid d`abeille, ouverture gauche, 80x205cm, taille de Walle 15-18cm, couleur palissandre ASTRA dyert eshte i vetmi prodteintes ne Gjermani i Cili prodhon Asgje tjeter POS Dekor dyerve dhe kornizave. Kjo e ben ASTRA-n nje prodteintes te pershtatshem dhe ne pozite te lArte. Ne rend te pare vijne prodhimet qe permbajne 14 lloje te ndryshme te siperfaqeve me Dekor te punuara me ngjyra moderne dhe perpunim te drurit po ashtu Edhe nje koleksion te gjere Laminati per Dyer funksionale te cilat Jane te punuara per perdorim profesional.

ABITAT groupe ofron një gamë të Gjerë dyersh për apartamentin tuaj, vilën APO biznesin tuaj! Çdo derë i përshtatet ambientit të SAJ idéal. Një sallon i rafinuar është perfekt për një Model Dere të masiv druri, ndërsa një kuzhinë moderne dhe me Mjaft hapësirë, me një version Tamburato, dritare dhe Veranda të siguruara me elegancë. Produktet ofrojnë një larmishmëri në dizajn, në elementet e sigurisë dhe në funksionalitetin e Tyre. Projektuar për çdo lloj garazhi, këto Dyer janě ndërtuar për të ruajtur me kalimin e kohës të Errësira bukurinë dhe funksionalitetin e Tyre. Ofrojmë tipologji të ndryshme dyersh për garazh totalisht të personalizuara në përmasa, forma, materiale e Finitura. Prodhim të dyerve dhe dritareve nga Plastika, gilindera, Keramika, matériel për suvatime, laminat e të Tjera. Po ashtu ofrojmë shërbime për ndërtimin e shtëpisë Deri në çelësat në doré ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit…